Elérhetőség & Magamról


Úgy gondoltam, hogy lehet nem ártana már egy rövidke bemutatkozást firkantani magamról, így hát ennek eljött most az ideje!

Egy átlagos tizenéves lány vagyok, aki -hogy is fogalmazzam meg- nem mindig képes véghez vinni terveit.  Körülbelül 2-3 éve foglalkozom írással, eleinte versekkel kezdtem. 2012-ben nyitottam meg verses blogom kapuit, melynek írását 2013-ban be is fejeztem. Történet írással a 2013-as év óta foglalkozom.
Szabadidős tevékenységeim közé nem sorolnám az olvasást, ami talán furcsán is hangzik, hiszen általában az az ember, aki blogol rengeteget olvas. Na én pont nem az vagyok! Csak is azt olvasom el, ami érdekel -eddig az Alkonyat köteteket olvastam és Az éhezők viadalát-, de ezzel ellentétben imádok filmeket nézni.  Mindezek mellett egyik nagy szenvedélyem a futball -Bayern München forerver- és a zenehallgatás.
Visszatérve az írásra. Imádok írni, könnyen kitudom magam fejezni és néha a feszültséget is letudom vezetni vele.  2015. 05. 29-én kezdtem el újra jobban foglalkozni vele és nem tervezem abba hagyni. Nagy terveim vannak a témával kapcsolatban, de persze ez csak ez afféle tartalékos terv. Szeretném vinni vele valamire, de ez a mai világba nem megy olyan könnyen.
Amit még érdemes tudni róla, hogy két tanítási nyelvű szakközépiskolába járok, ezért egyes történeteimben előfordulhatnak német mondatok, szavak. Szeretnék a későbbiekben német nyelvterületen elhelyezkedni -Ausztria, Németország-.

Ennyi lenne röviden, ha bármi egyéb kérdésetek van az alábbi elérhetőségeken tehetitek fel nekem:Ask.fm: http://ask.fm/alexandragsummer
Facebook oldal: Elátkozott Hercegnő
Facebook csoport: Elátkozott Hercegnő /Verfluchte Prinzessin/ - Olvasói csoport
Írói oldal (Facebook): Alexandra G. Summer
E-mail: alexandragsummer@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése